СУФЛЕ АГРО България

Суфле Агро България, намираща се в София, част от групата Суфле, френска компания, занимаваща се със земеделеие, основана като семеен бизнес през 1900 и чиито поле на дейности се е разширило бавно от Франция до Европа и в последствие цял свят.

 

Днес, групата има 7400 служители и разполага с две фабрики за производство във Франция. Бизнес дейностите на компанията включват девет отдела: земеделие, производство на малц и брашно, производство на вино, международна търговия, обработка на царевица и други продукти като ориз и зеленчуци, биотехнологии.

 

Суфле Агро България присъства на българският пазар от началото на 2017 и се специализира в продажбите на семена ечемик, царевица и слънчоглед, търговия с ечемик и продажба на продукти за растителна защита и торове.

 

С екип от осем души, четири търговски представителя и четири администрация, сме готови да посрещнем нуждите на местните производители и да споделим ценен опит.

VPD1000x304.jpg

Новини

10 feb

СУФЛЕ ГРУП СТАРТИРА НОВ САЙТ

С радост Ви информираме за стартирането на нов сайт на СУФЛЕ ГРУП, който предлага полезна информация и новини за компанията. Докато посещавате уебс...

Още
18 dec

Весела Коледа и всичко най-хубаво за Новата 2019-та година!

Пожелаваме ви Весела Коледа и всичко най-хубаво за Новата 2019-та година!

Заедно пазим традициите в зърнения сектор!
Вижте краткото видео тук.

Още
4 nov

Soufflet supports the inscription of French baguette to the UNESCO list

Soufflet Group supported the inscription of French baguette to the Representative list of Intangible Cultural Heritage of Humanity.

Jean-Michel So...

Още
Всички новини